7 savjeta profesionalnih stilista kako bismo izgledali viši

Za one koji žele izgledati malo duže od svog uobičajenog izgleda, podijelili smo prijedloge dizajnirane od profesionalnih stilista koji će vam zasigurno pomoći.

Bluze sa V izrezom

Ove bluze i džemperi otvaraju vam vrat i čine da cijelo tijelo izgleda više. Za razliku od ostalih ovratnika, V-izrez je ono što stvarno trebate.

Prorezi

Prorez se može nositi i s visokim potpeticama i s ravnim cipelama. Nikad ne zaboravite ovo zlatno pravilo: Suknja od lagane tkanine izgleda sjajno s dugim prorezom.

Hlače sa širokim nogavicama

Ove hlače trebaju isprobati i visoke i niže dame. Ove hlače vam izuzetno produžuju noge, a istodobno, ako odjenete lijepu bluzu i dodatke, bila bi izvrsna kombinacija i za ležernu i za večernju odjeću.

Hlače s visokim strukom

Unatoč iznimnoj popularnosti, hlače s niskim strukom čine da izgledate niže. Hlače, kratke hlače i kapri hlače visokog struka čine da vaše noge i tijelo izgledaju duže. Imajte na umu da se ovo pravilo ne odnosi na suknje.

Odjeća u okomite pruge

Okomita crta važna je blagodat za svakoga tko želi izgledati viši. Linije mogu biti raznih boja i debljina. Ali ne zaboravite slijediti ovo pravilo: ne više od 2-3 boje na jednom dijelu odjeće.

Kombinezon

Ne bojte se nositi kombinezone! Odgovarat će vam čak ako ste mršavi ili imate malo viška. Kombinezoni čine da izgledate viši. Ne zaboravite da bi vam prikladan kombinezon trebao skrenuti pažnju na struk.

Jednobojne hlače i cipele

Kada nosite hlače ili tajice, možete odabrati istu boju svojih cipela.

Koji vam je najdraži? Možete podijeliti s nama u odjeljku za komentare.