Izjava o odricanju odgovornosti

 

Ova pravna napomena reguliše upotrebu veb stranice www.izmedudjevojaka.com kompaniji TEKNOROVA, koja je registrovana u Yalova Trade Registry sa adresom Adnan Menderes Mahallesi, Kumru Sokak br: 3 Yalçınkaya Plaza D: 5, 77200 Yalova, od 17. marta 2016. godine

ZAKONODAVSTVO

TEKNOROVA s telematičkim uslugama na ovoj web stranici s općim karakterom odnosa između ovih entiteta podliježe turskim zakonima i jurisdikciji.

KORISNIK KORIŠTENJE I PRISTUP

Korisnik je svjestan da pristup trenutnoj web stranici ne podrazumijeva pokretanje komercijalnog odnosa s TEKNOROVA ili bilo kojim njenim lokalnim uredima i prihvatio je ovo.

INTELEKTUALNA I INDUSTRIJSKA IMOVINA

Prava intelektualnog vlasništva, grafički dizajn i kodovi na ovim web stranicama pripadaju tvrtki TEKNOROVA i stoga njihova reprodukcija, distribucija, javna komunikacija, konverzija ili bilo koja druga aktivnost koja se može provoditi sa sadržajem ovih web stranica, osim ako TEKNOROVA ne dobije pismeno odobrenje, čak i ako je naveden izvor. strogo zabranjeno.

SADRŽAJ STRANICE I VEZE

TEKNOROVA zadržava pravo da ažurira, mijenja ili uklanja informacije sadržane na svojim web stranicama, a čak može ograničiti ili blokirati pristup takvim informacijama određenim korisnicima.

TEKNOROVA nije odgovorna za informacije na web stranicama trećih strana kojima se može pristupiti putem “veze” s bilo koje druge web stranice koja pripada TEKNOROVA. Prisustvo poveznica na web stranicama TEKNOROVA ima samo informativne svrhe i ni na koji način ne podrazumijeva savjete, pozive ili savjete.