Politika privatnosti

TEKNOROVA obavještava korisnika o postojanju datoteka s ličnim podacima registrovanih u GRPI (Opća registracija zaštićenih podataka), čija je svrha navedena u Zakonu o organizaciji od 15. decembra 1999., pod nazivom Zaštita ličnih podataka, radi ispunjavanja legitimnih ciljeva ove institucije.

PRIJAVA I EVIDENCIJA OSOBNIH INFORMACIJA

Da biste se prijavili za pojedinca i dobili informacije o proizvodima i uslugama koje nudi ta organizacija, obavezno je poslati lične podatke. Osoba kojoj podaci pripadaju izjavljuje da je starija od 14 godina.

Odbijanje pružanja traženih ličnih podataka ili odbijanje prihvatanja trenutne politike zaštite podataka spriječit će pretplatu, registraciju ili primanje proizvoda i usluga koje nudi ova organizacija.

Prema deklaraciji od 13. decembra Zakona o zaštiti ličnih podataka, poslani lični podaci bit će uključeni u datoteke povezane sa TEKNOROVA na adresi Adnan Menderes Mahallesi, Kumru Sokak br: 3 Yalçınkaya Plaza D: 5, 77200 Yalova, koja provodi sve sigurnosne mjere uključene u Propise o razvoju uredbe BTK. izjavljujemo.

TOČNOST I STVARNOST DATIH INFORMACIJA

Korisnik koji podatke šalje tvrtki TEKNOROVA jedina je osoba odgovorna za točnost, vjerodostojnost i primjerenost poslanih podataka i tvrtka TEKNOROVA ne može biti odgovorna ni na koji način.

Korisnik garantuje tačnost, validnost i autentičnost danih ličnih podataka i obavezuje se da će ih ažurirati u skladu s tim.

Korisnik se slaže da će pružiti potpune i tačne informacije u obliku registracije ili pretplate.

TEKNOROVA nije odgovorna za tačnost podataka navedenih izvan svoje strukture i iz drugih izvora, te stoga ne preuzima nikakvu odgovornost za hipotetičke gubitke koji mogu nastati korištenjem takvih informacija.

TEKNOROVA je izuzeta od bilo kakve štete ili gubitka koji bi korisnik mogao nastati kao rezultat grešaka, nedostataka ili nedostataka u informacijama koje se pružaju TEKNOROVI u bilo koje vrijeme kada informacije dolaze iz vanjskih izvora.

DIJELJENJE INFORMACIJA S TREĆIM LICIMA

TEKNOROVA neće dijeliti korisničke podatke s trećim stranama. Međutim, ako se informacije daju drugom preduzeću, zatražit će se prethodni pristanak pogođene osobe.

KORIŠTENJE, REFORMA, OTKAZ I ŽALBA NA KRETKE PRISTUPA

Sve vrste komunikacija, uključujući upotrebu, reformu, ukidanje i prigovor na prava pristupa, mogu se poslati poštom na adresu TEKNOROVA, Adnan Menderes Mahallesi, Kumru Sokak br: 3 Yalçınkaya Plaza D: 5, 77200 Yalova ili e-poštom na [email protected] , subjekt može se prenijeti specificiranjem “Zaštita informacija” na liniji. Da biste se pridržavali upotrebe takvih prava i uputstava turske Agencije za informacione tehnologije i komunikacije, morat ćete potvrditi identitet korisnika slanjem fotokopije teknorove ili bilo kojim drugim važećim pravnim postupkom.

MJERE MJERE SIGURNOSTI INFORMACIJA

TEKNOROVA je usvojila nivo sigurnosne zaštite ličnih podataka BTK, koji su zakonski potrebni. Međutim, pored tehničkih mjera poput softvera za šifriranje, ograničenja korisnika, sigurnosnih protokola i isteklih korisnika i lozinki za lične podatke, kao i drugih dodatnih alata poput zaštitnog zida posljednje generacije, zloupotrebe, izmjene, neovlaštenog pristupa tim informacijama i sistemi dizajnirani za sprečavanje krađe.

TEKNOROVA neće biti odgovorna za moguće štete ili gubitke koji nastanu uslijed vanjske intervencije, nemara, prekida, računarskih virusa, kvara telefona ili prekida u radu ovog elektroničkog sistema. Uz to, nisu odgovorni za kašnjenja ili prepreke uzrokovane nedostacima ili preopterećenjem telefonskih linija u trenutnom elektroničkom sustavu ili CIP-u (centar za obradu podataka), internetskom sustavu ili drugim elektroničkim sustavima, niti za štetu koja može nastati izvan kontrole organizacije zbog nezakonitih prekida od strane trećih strana.

ODOBRENJE I SAGLASNOST

Korisnik potvrđuje da je informiran o uslovima zaštite ličnih podataka i shodno tome prihvata i odobrava svrhe navedene u TEKNOROVOVOJ politici privatnosti ličnih podataka.

TEKNOROVA zadržava pravo da promijeni ovu politiku kako bi je prilagodila novim zakonodavnim ili pravnim sistemima i industrijskim praksama. U ovom slučaju, omogućava se politici da se prilagodi novim zakonodavstvima ili pravnim sistemima i industrijskim praksama. U tom slučaju, TEKNOROVA će objaviti promjene implementirane na web lokaciji u razumnom roku prije implementacije.