Stavite ovo na noge prije spavanja, kad se probudite, osjećati ćete se kao preporođeni!

Možete biti sigurni da ćete se nakon čitanja ovog članka sjećati svog problema sa spavanjem kao uspomene. Uzrok nesreće i zbunjenosti jezapravo to što nam nedostaje sna. Pa kako možemo dobiti savršen san? Pročitajte pažljivije. U današnje vrijeme svi se osjećamo stresno, a navala posla i brzina mogu uzrokovati da ne spavate noću. Međutim, nedostatak sna i poremećaj mogu donijeti ozbiljne probleme. Osobito je učinkovito za zaposlenike 8 sati sna.

Možda nećete moći dovršiti ovo 8-satno spavanje i dovršavati ga s prekidima. Međutim, s uljima koja vam preporučujemo sada možete produktivno spavati i energično započeti dan. Najvažniji aspekt ovog recepta je da čini tijelo smirenim i da se osjećate resetirano. Nećete vjerovati koliko ste sretni i energični kad duboko zaspite.

Sve vene u našem tijelu prolaze kroz stopala, pa su i tretmani koje primjenjujemo na stopalima vrlo učinkoviti za naše tijelo.

Dat ćemo vam preporuke za prirodna ulja koja ćete koristiti 3 sastojka i detoksicirati pore.

Materijali:

  • 10 kapi esencijalnog ulja lavande
  • 10 kapi esencijalnog ulja kamilice (eterično ulje njemačke kamilice je bolje protuupalno sredstvo, a esencijalno ulje rimske kamilice umirujuće.)
  • 100 grama magnezijevog ulja

Primjena:

Pomiješajte sva esencijalna ulja u staklenoj boci i promućkajte. Vrh boce je u obliku spreja. Poprskajte ga po stopalima 10 minuta prije spavanja i trljajte rukama. Zatim nosite čarape ili tako spavajte.

Obavezno pročitajte ovdje

Kao što znate, najvažniji razlog da bi ova tehnika bila učinkovita su kapilare koje prolaze ispod naših nogu. Te se vene mogu povezati s našim organima, kao i ometati protok krvi u tijelu. Možemo reći da je zdravlje stopala jednako općem zdravlju našeg tijela.

Shvatit ćete na što mislimo kad pročitate blagodati naših materijala.

Lavanda

Lavanda djeluje umirujuće i opuštajuće. Kada se koristi kao ulje, njegov je učinak sjajan. Na jastuk možete upotrijebiti nekoliko kapi razrijeđenog ulja. Međutim, nije preporučljivo koristiti ga za svoju djecu.

Tratinčica

Čak je i slika kamilice dovoljna da nas opusti, ali ulje kamilice možete koristiti za opuštanje u problemima sa snom.

Magnezij

Magnezij zapravo nije ulje, ali se zbog svog izgleda naziva uljem. Magnezij je bitna esencija koja je potrebna našem tijelu. Problemi poput nesanice, tjeskobe i probavnih problema mogu se pojaviti u nedostatku magnezija. Za ove probleme možete nanijeti magnezij na stopala.